COMBINE FRIGORIFICE FRANKE

Gama de combine frigorifice Franke a fost realizată pentru a satisface două cerinţe de bază: un consum redus de energie şi conservarea alimentelor în stare optimă, o perioadă cât mai îndelungată.

Pornind de la aceste deziderate, a apărut noua gamă de combine frigorifice Franke: combine frigorifice cu două uşi, din sticlă şi inox şi toate clasa A+ şi A++, cu un maxim de eficienţă energetică.

Aparate independente şi încorporabile

Există două opţiuni de instalare: independent, şi astfel combina frigorifică devine un element de referinţă în interiorul bucătăriei, sau încorporat, frigiderul fiind montat în interiorul unui corp special de mobilier.

Trei stiluri diferite

Franke propune trei stiluri diferite de combine frigorifice: inox, finisaj cristal şi Vintage. Toate se disting prin nivel de zgomot redus, materiale de calitate superioară şi atenţie la detalii.

Stilul inox

O linie care se distinge prin igienă şi detalii profesionale. Se compune din combinele frigorifice din inox care se pot combina perfect cu câteva tipuri de alte aparate, datorită design-ului şi rigorii estetice.

Stilul finisaj cristal

Realizată pentru a se putea combina cu plitele vitroceramice, cuptoarele, plitele şi chiuvetele din linia Crystal, această gamă se caracterizează prin prezenţa suprafeţelor lucioase şi luminoase care oferă un plus de valoare spaţiului.

Sistemul NoFrost

Sistem de răcire care filtrează continuu umiditatea din alimente împiedicând astfel formarea de gheață. Alimentele se conservă un timp mai îndelungat, își mențin aspectul original și nu mai este nevoie să se facă decongelarea periodică a congelatorului pentru îndepărtarea stratului de gheață.

Galerie Combine Frigorifice Franke

Combina frigorifica Franke
FCB 360 TNF NE E
Combina frigorifica Franke
FSDR 330 V NE F
Combina frigorifica Franke
FCB 360 V NE E
Combina frigorifica incorporabila Franke
FCB 320 NE F
Combina frigorifica incorporabila Franke
FCB 320/MSL SI A+
Combina frigorifica incorporabila Franke
FCT 280/M SI A
Combina frigorifica incorporabila Franke
FSD 340 AI A+
Politica de confidentialitate