Despre BauForMat

De peste 85 de ani BauForMat produce bucatarii de inalta calitate, vandute in intreaga Europa si peste tot in lume. Succesul BauForMat este datorat pasiunii pentru produsele sale si entuziasmului cu care sprijina clientii sai in amenajarea propriilor bucatarii.

BauForMat e prima marca germana de bucatarii intrata pe piata din Romania. In cei peste 15 ani BauForMat si-a construit in piata romaneasca o imagine de producator de bucatarii de calitate germana si de inovator permanent, fiind mereu in pas cu ultimele tendinte ale modei si tehnologiei in domeniu.

Despre noi

Obiectivul nostru este sa va oferim posibilitatea de a da curs propriei imaginatii si creativitati, punandu-va la dispozitie o gama extrem de variata de solutii pentru amenajarea bucatariei. In functie de gusturile personale sau de cadrul arhitectural al casei, puteti alege dintr-o multitudine de suprafete si finisaje si sa le combinati dupa cum doriti. Super lucios sau mat lacuit, efecte metalice sau decor de lemn. Toate se pot combina astfel incat sa obtineti forma corpurilor, frontul bucatariei si blatul de lucru pe care le doriti.

Suntem incantati sa avem o colaborare excelenta cu clientii nostri pe intreaga desfasurare a proiectelor si chiar si dupa. Despre calitatea produselor si a serviciilor noastre vorbesc cel mai bine recenziile si bucatariile montate de noi.

Despre Bucatarii

Multe bucatarii prezentate in acest site infatiseaza bucatarii mari sau foarte mari, amenajate in spatii de prezentare generoase sau expozitii. Ele au menirea sa ne ajute sa gasim impreuna combinatiile de nuante de corpuri care vi se potrivesc cel mai bine. Sutele de imagini cu bucatarii sau detalii de bucatarii, tipuri de finisaje, accesorii, ne vor indica amenajarea dorita a bucatariei. In aceeasi masura, detaliile prezentate in site scot in evidenta calitatea materialelor bucatariilor germane BauForMat.

Showroom

Va asteptam in showroom-ul deschis in Bucuresti, Str. Viitorului nr. 182 (colt cu Sos. Stefan cel Mare). Veti gasi oricand disponibilitate pentru a realiza impreuna cel mai bun proiect pentru bucataria dumneavoastra si pentru a va furniza informatii despre celelalte aspecte tehnice ale echipamentelor sau ale instalatiilor. Proiectarea si realizarea unei bucatarii este o investitie mult prea importanta la scara vietii, ca sa nu-i acordam atentia cuvenita.

Politica de confidentialitate