Consiliere

Bucataria este mai mult decat un spatiu destinat prepararii mancarii, este si locul unde ne petrecem o mare parte din viata sociala. Mai ales daca bucataria e una deschisa. Cu intreaga familie sau cu prietenii, in bucatarie petrecem cele mai multe momente placute, aici e locul intalnirilor sau al discutiilor aprinse. Pasionatii de gastronomie aici isi vor impartasi unii altora experientele, vor socializa si vor incerca noi retete impreuna.

Va oferim consiliere atat pentru mobilierul de bucatarie cat si pentru echipamentele electrocasnice sau pentru planul de instalatii.

Proiectare si masuratori exacte

Proiectam bucatarii moderne sau clasice iar multitudinea tipurilor de corpuri, a nuantelor fronturilor, carcaselor si blaturilor ofera combinatii aproape infinite. Exista peste 3000 repere de corpuri simple sau accesorizate, 189 nuante de fronturi de bucatarie, 14 culori de carcase, 70 modele de blaturi, 86 modele de manere (traditionale sau ingropate) - este evident ca fiecare proiect va fi unic.

Proiectul bucatariei va fi precedat de masuratori exacte realizate de noi, fara sa existe vreun cost pentru dumneavoastra. Montajul bucatariei presupune si instalarea echipamentelor; la cerere, putem face si legarea acestora la retelele de apa, gaz si curent electric, cu personal autorizat.

Garantie si postgarantie

Garantia produselor de mobilier este de 5 ani dar noi vom raspunde solicitarilor dumneavoastra si dupa aceasta perioada pentru ca dorim sa avem o relatie de parteneriat pe termen lung.

Avem in echipa noastra oameni foarte experimentati in problemele tehnice, atat din punct de vedere al electrocasnicelor de bucatarie cat si cel al retelelor electrica, de apa si gaz. Daca aveti nevoie de un sfat in aceste privinte, sunati-ne, suntem bucurosi sa va ajutam la telefon sau la fata locului.

Avantajele pe care le veti avea daca vom fi parteneri:

  • Veti avea o bucatarie la o calitate de varf si la preturi juste, nicidecum exagerate; pretul bucatariilor poate fi in multe situatii la nivelul celor executate pe plan local. Totul depinde de materialele folosite si de nivelul de accesorizare. Pentru ca BauForMat are o experienta de peste 85 ani in productia de mobilier si pentru ca foloseste tehnologie de varf, productivitatea companiei este mare iar costurile sunt optimizate.
  • Tot ce tine de amenajarea bucatariei se rezolva de catre echipele noastre: proiectarea bucatariei - fie ca aveti deja un plan sau nu -, consiliere pentru dimensionarea instalatiilor, chiar si executarea sau modificarea acestora daca e nevoie, sfaturi pentru tipurile sau marcile de electrocasnice, montajul facut de catre o echipa de tehnicieni seriosi, instalarea si chiar conectarea echipamentelor, garantia si post garantia. Consilierea pentru mobilier, echipamente sau instalatii, proiectul bucatariei si modificarile acestuia sunt gratuite.
Politica de confidentialitate